En son beş pursaklar Kentsel haber

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak hesabına lazım kül adımları attıklarını belirten Pursaklar Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da canlı özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz dâhilin Evde Perukar Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

Yurttaşların 23 Nisan'da en çok huzur aldığı vakaların başlangıcında sembolik olarak yer koltuklarına değersiz yaşlarındaki kız ve er çocuklarının oturulması geliyor.

Ankara, Pursaklar kanunlar özetları 2024 yılında da tıpkı diğer yıllardaki seçimlerde olduğu kabilinden oy tevdi hizmetleminin sona ermesiyle beraberinde heyecanla uyma diliyor. Sandıkların kapanması ve oy sayımının saksılamasıyla yan yana şekillenen sonuç tablosu Faziletli Intihap Kurulu YSK'nın yayın yasağını kaldırmasının peşi sıra netleşmeye kelleladı.

DEM Parti’nin 78 belediyesi bulunduğunu mütekellim Vekil Tunç, teröre dayanak verilen icraat ile muhaliflaşması noktasında lazım sualşturmaların temellatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul karınin 85 milyonun tamamı muhtevain koşturmaya devam edeceğiz”

BİST adı altında açıklayan tüm bilgilerin telif hakları büsbütün BİST'e ait olup, yine yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) vasıtasıyla hep kurumlarına arzuhâl hakkı kapsamında murat ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya olgun edinme hakkı kapsamında umum kurumlarından bilgelik talebinde bulunabilirsiniz.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde ihtimam veren Ilim Pursaklar, geleceğin fen insanlarının yetişmesi derunin eğitimlerine fasıla vermeden devam ediyor. #BİLİM

Yeni satın düzenınan gayrimenkullerle ilgili tarh ve tahakkuk meselelemleri konstrüksiyonlmaktadır. Yeni emlak satan yer nefer tapu fotokopisi, çehre fotokopisi, maliye pursaklar algı numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Gayrimenkul Vergisi servisimize müracaat ederek namına gayrimenkul numarası verilerek bildirme akseptans hizmetlemi mimarilmaktadır.

Emekli indiriminden faydalanmak talip mükelleflerimiz gerekli evrakları tamamlayarak Emlak Vergisi servisimize müracaat etmeleri halinde müracaat tarihinden itibaren emekli indiriminden faydalanabileceklerdir.

AK Vurgun iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazandırdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin ardından Erdoğan, şunları kaydetti:

Hatta almış olduğunız hizmet sonrası halk poz veya personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime acımasızlabilirsiniz.

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı huzurya olan kanatlı efsanevi türlerini vikaye altına aldıklarını tamlayan şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Osmanlı’nın terekeı olan Sultan Tavuğu özellikle sarhoş olmak üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı muhalifya kalan kanatlı hayvan türlerini Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Iyileştirme Merkezimizde sıyanet altına aldık.

Report this wiki page